Skin Concept

Uppdragsbeskrivning

När Skin Concept behövde byta sitt gamla affärssystem lyckades vi tillsammans utveckla visionen om ett helt integrerat system där kundens order kan flytta genom systemen utan några handpåläggningar.

För att genomföra detta använder vi InBiz modul eCom Integration för att integrera NAV med E-handelsplattformen Magento, samt handdatorlösningen QuickPick av InBiz partner Qsys. Sista steget som är kvar att göra är att köra igång integrationen med TA-system LogTrade, så att även fraktbokningen sker med automatik direkt från NAV.

skin-test
  • skinconcept-logo-small

Mer information om kunden:

”Sedan 1998 har Skin Concept distribuerat professionell hudvård på den svenska marknaden. Visionen är att höja den professionella hudterapeutens anseende och framgång genom kvalitativa utbildningar, innovativa produkter samt oöverträffad kundservice.

Skin Concept är idag exklusiv distributör för varumärken Dermalogica, Jane Iredale, Cinq Mondes och Perron Rigot på den svenska marknaden och har kontor och utbildningsverksamhet i Göteborg, Malmö och Stockholm. Alla leveranser sker från det centrala lagret i Norra Ulvsunda, Stockholm.”

InBiz visade oss styrkan med ett helintegrerat affärssystem, där målet var att få genomgående kontroll av vår distributionskedja, från order i webshoppen till dess att paketen lämnar lastkajen

testimonial1
InBiz lösning eCom Avtal har gett oss möjlighet att automatisera stora delar av våra avräkningar och faktureringar. Samtidigt har lösningen hjälpt oss få bättre underlag för att fatta framtida beslut.
Magnus Alm
VD, Returpappercentralen
testimonial2
Tack vare NAV är vi väl förberedda för vår framtida expansion. InBiz lösningar har hjälpt oss att få en kontinuitet i hanteringen av våra avtal, ärenden samt vår kundsupport.
Carl Johan Fries
Business Developer, Caspeco
testimonial3
InBiz visade oss styrkan med ett helintegrerat affärssystem, där målet var att få genomgående kontroll av vår distributionskedja, från order i webshoppen till dess att paketen lämnar lastkajen.
Dan Söderman
VD, Skin Concept