Jobba hos InBiz

Vi är alltid på jakt efter positiva människor som delar vår passion för affärssystem och som vill skapa innovativa lösningar till intressanta kunder. Om du känner dig träffad och väldigt sugen, vill vi hemskt gärna att du hör av dig till oss. Mer information om hur du går tillväga hittar du nedan.

Lediga tjänster

Senior Applikationsspecialist Dynamics NAV/Business Central (mer info inom kort): ideal för kandidater med mångårig erfarenhet inom NAV/BC el likvärdiga ERP system, inriktning mot processanalys, projektledning, digitala implementeringsprojekt, support

Intresserad? Skicka in din ansökan redan nu!

Skicka din ansökan till oss

Vi tar emot din ansökan på jobb@inbiz.se. Vi tar bara ställning till ansökningar med bifogat CV, personligt brev och kontaktuppgifter.

testimonial1
InBiz lösning eCom Avtal har gett oss möjlighet att automatisera stora delar av våra avräkningar och faktureringar. Samtidigt har lösningen hjälpt oss få bättre underlag för att fatta framtida beslut.
Magnus Alm
VD, Returpappercentralen
testimonial2
Tack vare NAV är vi väl förberedda för vår framtida expansion. InBiz lösningar har hjälpt oss att få en kontinuitet i hanteringen av våra avtal, ärenden samt vår kundsupport.
Carl Johan Fries
Business Developer, Caspeco
testimonial3
InBiz visade oss styrkan med ett helintegrerat affärssystem, där målet var att få genomgående kontroll av vår distributionskedja, från order i webshoppen till dess att paketen lämnar lastkajen.
Dan Söderman
VD, Skin Concept